MEZUN ÖĞRENCİLERİMİZLE SÖYLEŞİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Okulumuz Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisince düzenlenen "SÖYLEŞİ" zoom üzerinden gerçekleştirildi.

13.03.2022 761

13-03-202213-03-202213-03-202213-03-2022

Bu yıl mezun olacak tüm öğrencilerimize ve bu öğrencilerimizin velilerine yönelik gerçekleştirilen söyleşide; merkezi sınav puanıyla öğrenci alan liselere yerleşen mezun öğrencilerimiz, LGS ye hazırlık süreçlerini ve kazanmış oldukları nitelikli liselerin özelliklerini paylaştılar. Tecrübelerini anlatan mezun öğrencilerimiz sınava hazırlanan yeni öğrencilerimize yol haritası çizdiler. Sınav kaygısı, test çözme yöntemleri, verimli ders çalışma ve zaman yönetimi konularında bilgilerini aktardılar. Hem veli hem de öğrencilerimiz tarafından çok güzel dönütler alındı. Söyleşiye Matematik öğretmenimiz Merve YILMAZ ŞENER, Psikolojik Danışmanlarımız Merve TOSUN ve Musa AKBAŞ moderatörlük yaparak katılımcılara kendi bilgi ve tecrübelerini aktardılar. Söyleşiyi gerçekleştiren mezun öğrencilerimize teşekkür eder, mevcut öğrencilerimize de başarılar dileriz.