YARDIMLARDAN DOLAYI TEŞEKKÜRLER!...

YARDIMLARDAN DOLAYI TEŞEKKÜRLER!...

Okulumuz Mevlüt Selami Yardım Ortaokulu adına güzel bir organizasyon başlattık.

Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Sayın Yaşar ERBAŞARAN'ın bize verdiği destek ve cesaret ile değiştirilmesi gereken sınıflarımızın öğretmen masa ve sandalyelerini yeniledik.

İlk katkıyı vakıf Başkanımız Yaşar ERBAŞARAN yaparak başlayan organizasyonda okulumuz mezunları oğlu Selçuk ERBAŞARAN, Kızı Seda ERBAŞARAN YAZICI, Her- Tür Mobilya sahiplerinden Akçaabat Ziraat Odası başkanı Mustafa Hikmet EYÜPOĞLU, okulumuz mezunlarından CEBEK inşaat sahibi Cemil BEKTAŞ babası rahmetli Enver BEKTAŞ, Sebatsporumuzda uzun yıllar top oynamış ve şuanda hocalığını yapan okulumuz mezunu Adem ÇAK, Şimal Turizm işletme sahipleri, Kasap Özkan, Berber Barış İSAK ve Neşe HEKİMOĞLU adlarına birer adet yardımda bulunmuşlardır.

Kendilerine okulumuz tüm paydaşları adına teşekkür ediyor, işlerinde başarılar diliyorum. Okulumuzun güzelleşmesi adına yapılan bu organizasyona katkı sağlayacak olan okulumuz mezunu olsun ya da olmasın tüm Akçaabat sevdalılarını yanımızda görmek istiyoruz. Şimdiden teşekkür eder, sağlıklı günler dilerim.

07.02.2024 107

07-02-202407-02-202407-02-2024