Mevlüt Selami Yardım Ortaokulu

Vizyon: Okul; - Öğrencilerin severek geldiği, - Mutlu olduğu, - Bireysel özelliklerinin geliştirildiği; - Örnek insan olmanın gereklerinin kavratıldığı; - Çağdaş bilgi ve değer yargılarının öğretildiği bir merkez haline getirilecektir.

Misyon: - Öğrencileri sevmek, - Yeteneklerinin gelişmesine katkıda bulunmak, - Kendilerine güvenmelerini sağlamak; - Örnek insan olma yolunda adım adım ilerlememelerine katkıda bulunmak ve - 21. y.y.’ın gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanmalarına yardım etmektir.

Başarılar:

Isınma: Doğal Gaz
Sportif Etkinlikler: 1-Voleybol 2-Futbol 3-Atletizm 4-Basketbol
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 1- Benim Okulum adlı proje 2- Okuluma devam ediyorum adlı proje 3- Mesleğini Keşfet Küçük Mucitler 4- Benim Eserim Projesi 5- Mevlüt Selami Yardım Adına Kitap Okuma Projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 1- Yunanistan ortaklığıyla sanal şirket kurma adlı proje 2- İsveç, Romanya, İtalya, İspanya ortaklığıyla İletişi Dili Müzik adlı proje

WEB - https://msyo.meb.k12.tr

Adres - DÜRBİNAR MAH. İNÖNÜ CAD. MEVLUT SELAMI YARDIM ORTAOKULU BLOK NO 26 AKÇAABAT / TRABZON

Öğretim Şekli :Tekli (Tam Gün)

Yerleşim Yeri - Akçaabat Merkez sahil yolu üzerinde A. Fazıl AĞanoğlu İlkokul ile yan yanadır.

Ulaşım Okul sahil kenarında ve ilçe merkezindedir. Her türlü ulaşım imkanı mevcuttur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezinde